NIEUWS

Ook de molen kleurt oranje voor stoppen van geweld tegen vrouwen

Arnhem sluit voor de tweede keer aan bij de internationale campagne Orange the World, over het stoppen van geweld tegen vrouwen. Daarom kleuren vanaf 25 november vele Arnhemse gebouwen en locaties oranje. De ‘Orange the world’-campagne vraagt aandacht voor de bestrijding van alle vormen van geweld tegen vrouwen, en femicide in het bijzonder. (meer…)

Veel wieken!

Molen de Kroon beschikt sinds 10 september over veel meer wieken dan dat er draaien. We hebben ondertussen het Vijfde Wiek biertje breed aangekondigd. Maar is óók nog een prachtig Klarendalse molen shirt op de markt gebracht door Okimono én Wiek was op bezoek!

(meer…)

Exclusief biertje

De Vijfde Wiek is een feit! Vrijdagavond 10 september is om vijf over vijf dit enorme bijzondere biertje nog in het kader van het 150 jarige bestaan van de Klarendalse molen in de wijk, gepresenteerd aan prominenten, vrijwilligers en molenaars, om vervolgens vanaf deze avond verkocht te worden aan publiek. Volkshuisvesting Arnhem joeg aan, Brouwerij Durs schonk dozen met bier, de molen heeft er inkomsten door voor onderhoud.

(meer…)

Molen de Kroon en brouwerij Durs brouwen samen bier

In de winkel van Molen de Kroon worden al enige tijd de lekkere bieren van de Arnhemse, maar vooral Klarendalse, Brouwerij Durs verkocht. Maar vanaf begin september wordt er een speciaal 5 granenbier aan het assortiment toegevoegd. Naast de Dikke Prins, Jetser, Flierefluiter en Dakhaas is er straks ook een bier te koop wat in samenwerking gebrouwen is.

(meer…)

Hapjes TO GO

Op Hemelvaartdag zijn de vrijwilligers begonnen met lekkere dingen maken: ‘Wij, de vrijwilligers van Molen de Kroon, missen onze buurtbewoners. Daarom hebben we besloten om lekkere to go hapjes te gaan verkopen.’ Deze leuke actie heeft ondertussen een vervolg!

(meer…)

Pannenkoek to go bij Molen de Kroon

Vanwege de coronamaatregelen is de Klarendalse molen buiten winkelbezoek, nog steeds niet open voor verder publiek. Maar wij, de vrijwilligers van Molen de Kroon, missen onze buurtbewoners. Daarom hebben we besloten om lekkere to go pannenkoeken of crêpes te gaan verkopen. 

(meer…)

Lockdown en molen De Kroon

Zolang er voldoende vrijwilligers zijn zal de molenwinkel van Molen de Kroon open blijven.

Op vrijdag van 13:00 tot 16:00 en op zaterdag van 11:00 tot 15:00.
Op 25 & 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten.

During the lockdown our store will remain open on fridays from 13:00 to 16:00 and on saturday from 11:00 to 15:00.
December 25 & 26 as well as Januari 1st we will be closed.