NIEUWS

Anjeractie 22 t/m 30 mei

Een mobiele collecte! Als Stichting Vrienden Klarendalse Molen kunnen we de opbrengst van de Anjer actie van het Cultuurfonds heel goed gebruiken, juist in deze tijd! Vanwege de coronacrisis doen we dat digitaal.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert mogen wij en alle andere collecterende verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst zelf houden! 

Door het coronavirus zit ook het lokale culture leven in zwaar weer. Vandaar dat we deze week een mobiele collecte doen, onder de vlag van het Cultuurfonds. Mogen we je om een gift vragen? Zo kunnen we onze activiteiten blijven doen!

Ondersteun cultuur in de buurt!

Klik hier op de ANJER ACTIE VOOR DE KLARENDALSE MOLEN.

Via WhatsApp of Messenger

Voel jij je geroepen om via je vrienden, familie, collega’s en andere netwerken ook mobiel te collecteren? Dan kan! Kopier en plak onderstaande tekst en ga aan de gang!

Door het coronavirus zit ook het lokale culture leven in zwaar weer. Vandaar dat we deze week vanuit Molen de Kroon een mobiele collecte doen, onder de vlag van het Cultuurfonds. Mag ik je om een gift vragen? Zo kunnen we onze activiteiten blijven doen! Klik hier https://bit.ly/2Ts5INy