Verhuur

Ruimtes te huur!

Na de renovatie in 2018 van de Klarendalse molen is naast de paardenstal ook de rest van de begane grond te huur. Deze verdieping biedt twee maal per week ruimte voor de molenwinkel, maar op alle andere tijdstippen in de week zijn daar tal van mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld een bruiloft!

De ruimtes zijn los of samen te huur voor allerlei activiteiten zoals, verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes, babyshower, workshops, cursussen en vergaderingen.

Er is een compleet ingerichte keuken met een vaatwasmachine. We hebben buiten de normale standaard inrichting, ook sta- en biertafels beschikbaar. Bij mooi weer kan een feestje uitgebreid worden naar het terras waar terrastafels, stoelen en vier parasols staan.

HUURVOORWAARDEN 2022

Paardenstal

Verhuur particulieren

Per 1 juli 2022 bedraagt de huur per dagdeel (4uur)  €45,45. (Excl. 21% BTW).  

Verhuur bedrijven

Voor bedrijfsmatige verhuur is het tarief per dagdeel (4uur)  € 100,00.  (Excl. 21% BTW).

Voor nadere informatie en het huren van de ruimte kunt u het contactformulier op deze pagina invullen of stuur een e-mail naar verhuur@molendekroon.nl

Begane grond molen

De ruimte is geschikt voor groepen tot 75 personen en uitgerust met een moderne geluidsinstallatie voor muziek en audio visuele mogelijkheid voor bedrijfspresentaties.

Verhuur particulieren

Per 1 juli 2022 bedraagt de huur per dagdeel (4uur)  €110 (Excl. 21% BTW)

Verhuur bedrijven

Voor bedrijfsmatige verhuur, verzoeken we contact op te nemen via het contactformulier op deze pagina of rechtstreeks te mailen naar verhuur@molendekroon.nl

NB Honden (en andere huisdieren) zijn niet welkom in de molen.