NIEUWS

Exclusief biertje

De Vijfde Wiek is een feit! Vrijdagavond 10 september is om vijf over vijf dit enorme bijzondere biertje nog in het kader van het 150 jarige bestaan van de Klarendalse molen in de wijk, gepresenteerd aan prominenten, vrijwilligers en molenaars, om vervolgens vanaf deze avond verkocht te worden aan publiek. Volkshuisvesting Arnhem joeg aan, Brouwerij Durs schonk dozen met bier, de molen heeft er inkomsten door voor onderhoud.

De molenwinkel was er bij uitzondering een uurtje voor open op vrijdagavond. Tussen 18u en 19u werden er al meer dan 30 pakketjes met 5 Durs’ lessers + bierglas verkocht en meer dan 60 losse biertjes. De Klarendalse molen is zeer blij met deze unieke samenwerking!

Tot eind september is Vijfde Wiek exclusief in de molenwinkel te koop, openingstijden vrijdagmiddag: 13.00 – 16.00 uur en zaterdag: 11.00 – 15.00 uur. Daarna gaat de rest van de partij naar de betere slijterij in stad en regio. Alle opbrengsten van de verkoop in de molen, komen ten goede aan de molenpot! Dus koop je biertje snel daar, want daarmee laat ook jij de wieken van dit rijksmonument draaien.

En: OP = OP!! Dus wees er snel bij. Na ook zaterdag de 11e zijn er namelijk al ruim 400 flesjes verkocht!

Op de foto zien we bestuurslid Frank Lassche, Volkshuisvesting manager Caroline Vos, Jette de Keijzer, Jurgen en Maarten de Keijzer van Brouwerij Durs en molenaar Jaap de Haan op de stelling van Molen de Kroon © Zefanja Hoogers

Lees ook wat eraan vooraf ging op deze website.