NIEUWS

Gezocht: artiesten en/of kunstenaars

Wij zoeken artiesten en/of kunstenaars, die op vrijdagmiddag (tegen een kleine vergoeding) een workshop -van ongeveer één uur- willen geven aan een groepje bewoners op leeftijd van Drie Gasthuizen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat men iets ten gehore brengt, samen met deze groep liedjes gaat zingen of samen iets creatiefs maakt.

Drie Gasthuizen bewoners

Enthousiaste vrijwilligers van de Klarendalse Molen organiseren al enkele jaren een middag voor een groepje bewoners van Drie Gasthuizen op dinsdagmiddag. Dat gebeurt met muziek (met nu al medewerking van Mr. Bighand), een bingo of een pannenkoek eten, altijd vergezeld van een hapje en een drankje. Deze bewoners melden zich aan bij het UITbureau van Drie Gasthuizen en komen met een busje naar molen De Kroon.

Vaker op bezoek

Het UITbureau heeft aan de Klarendalse Molen gevraagd dit succes uit te breiden met een extra middag, bij voorkeur met muziek op de vrijdagmiddag. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons twee uurtjes willen helpen bij deze activiteit op de vrijdag (tussen 14:00 uur en 16:00 uur) en Klarendalse kleinkunstenaars die een workshop (wellicht op reguliere basis) willen verzorgen.

Voor dit project is door het bestuur van Molen de Kroon een subsidie aangevraagd bij het DELA Fonds. Begin december wordt hierover beslist!

Interesse? Mail met ons e-mailadres: vrijwilligers@molendekroon.nl