Molenwinkel

Openingstijden molen:

Woensdagmiddag:
14:00 -16:00 uur (niet tijdens de schoolvakanties)
Vrijdagmiddag:
13.00 – 16.00 uur
Zaterdag:
11.00 – 15.00 uur

De in de molenwinkel verkrijgbare ambachtelijk gemalen producten staan op onze  prijslijst. In de winkel worden ook vanuit de sokkenkast leuke molen artikelen verkocht.

De baten van de in de molenwinkel verkochte artikelen komen geheel ten goede aan de instandhouding en het onderhoud van de molen.

Honden zijn niet welkom in Molen de Kroon.

Over de winkel

De scheiding tussen winkel en de rest van de ruimte is na de renovatie van 2018 verdwenen.  De inventaris van de winkel is vernieuwd met winkelmeubels waarin onze producten worden aangeboden. De winkel vrijwilligers helpen je met de keuze vanachter drie verplaatsbare balie meubels.

Voor vragen over het assortiment kunt u mailen naar: winkel@molendekroon.nl

Over de producten

De ambachtelijk gemalen meelproducten van Molen de Kroon bevatten in principe GEEN conserveringsmiddelen en zijn daarom beperkt houdbaar. Onder juiste omstandigheden blijft meel ca. 6 maanden goed. Het beste is om molenmeel op een koele en droge plek maximaal 3 maanden te bewaren in de meegeleverde papieren zak. Na gebruik de lege zak vanwege de meelrestjes altijd meteen weggooien. Alleen onder erg warme omstandigheden kan het bederf sneller toeslaan en kunnen zich op den duur meelwormpjes gaan vormen.