NIEUWS

Muziek bij de Molen – kerst maar dan anders!

Op donderdag 26 december 2019 van 17:30 – 22:30 viert Muziek bij de Molen een ander kerstfeest. Deze avond zal in het teken staan van gezelligheid en verbinding maken met nieuwe ontmoetingen. Alles is lekker simpel en niet te veel poespas of andere gekke fratsen. Je mag op je sloffen komen of in smoking, dat is aan jou.

Wat belangrijk is, is dat je een gerecht maakt om te delen. Laat elkaar maar proeven wat je gemaakt hebt. Wat je gaat koken is aan jou. Het eten kan van te voren opgewarmd worden. Er is geen magnetron aanwezig. Na afloop wordt er gezamenlijk opgeruimd.

MbdM is natuurlijk wel MbdM. Als je muziek wilt gaan maken, laat dat even weten via een privé bericht via muziekbijdemolen@hotmail.com. Dan kunnen wij daar rekening mee houden en tijd daarvoor inplannen. Eventueel dichtwerk is ook welkom, maar niet te veel.

De huiskamerbezoekers zullen bestaan uit maximaal 30/ 35 personen. Wil je erbij zijn, koop snel je kaartje inclusief drankjes voor 10,- of, op vertoon van je GelrePas 7,- bij een MbdM avond. Op is op weg is pech. Je kunt je live melden bij de Muziek bij de Molen evenementen van 21 november of 12 december die om 20.00uur starten. Via mail muziekbijdemolen@hotmail.com is ook mogelijk.

De deur van Molen de Kroon – Klarendalse Molen gaat open om 17:00 uur en het eten is om 18:30 uur. Na het eten is er ruimte voor muziek of andere leuke verrassingen.

Het belooft een avond te worden, vol verrassende elementen en ontmoetingen. Tot dan.