NIEUWS

Programma Nacht van de Mode bij de molen

Op zaterdag 8 juni vieren Klarendal, ondernemers in het Modekwartier en bewoners van de wijk weer feest: we vieren de elfde editie van de Nacht van de Mode en Molen de Kroon viert het feest met alle plezier mee. We hebben een prachtig programma samen gesteld:

 
16 uur       De Stem van de Molen << en prachtig en verrassende performance van artiest Iris van der Ende waarbij de Klarendalse molen de hoofdrol speelt
 
18 uur       Romheen en La Zona << Twee-eenheid van woorden & muziek. La Zona maakt muziek op gevoel, over gevoel en met gevoel. Romheen schrijft teksten, verhalen, poëzie en proza. Op gevoel, over gevoel en met gevoel tussen de regels. Noten zijn woorden en woorden klinken als muziek.
 
19.30 uur       Mister Bighand, huispianist van de Molen
 

20.30 uur       Outra Vez << Een stukje Braziliaans temperament! Met een kleine 25 leden op diverse (percussie) instrumenten maken zij er tijdens de Nacht van de Mode een feest van, met om half negen een stop bij Molen de Kroon.

VERDER VERWACHT

Catering buiten, Ron Motshagen met een barbecue, Mama Suriname, broodje barre barre en loempia’s, een biertap, Let’s Coffee, catering in de molen met natuurlijk pannenkoeken.

Na 20 uur is er een kampvuur achter de Klarendalse molen.
Allen welkom!