NIEUWS

Uitreiking cheques Rabobank Stimuleringsfonds

Op dinsdag 25 juli jl. mocht Stichting Vrienden Klarendalse Molen een cheque van € 5.000,- vanuit het Rabobank Stimuleringsfonds in ontvangst nemen. De cheque is uitgereikt door Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken.

Nieuwe opzet begane grond
De uitreiking vond plaats in Molen De Kroon in de wijk Klarendal in Arnhem. Voor de gelijknamige molen heeft de stichting mooie plannen. Met de financiële bijdrage die de stichting heeft ontvangen, willen zij de begane grond van de molen zodanig inrichten dat deze gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden. Daarnaast wordt de ruimte ingezet voor evenementen en activiteiten voor bedrijven en particulieren voor een groter publiek.

Het Stimuleringsfonds
Het Stimuleringsfonds van Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt verenigingen, instellingen en stichtingen, die klant zijn van de bank en zich bezighouden met het versterken van het maatschappelijke leven in het werkgebied. Organisaties die een financiële bijdrage kunnen gebruiken en voldoen aan de voorwaarden, kunnen een aanvraag indienen.

De commissie
Vier keer per jaar komt de commissie – vijf leden van de ledenraad en de directievoorzitter- bij elkaar om alle aanvragen te bespreken en uiteindelijk om een definitieve beslissing te nemen. Meer informatie over het Stimuleringsfonds kunt u vinden op: www.rabobank.nl/arnhem